Tjänster

Vad gör en organiseringskonsult? 

En organiseringskonsult hjälper dig få bukt med oreda i alla dess former. Jag kommer med stilförslag som passar dig och din ekonomi, och sedan utför vi tillsammans – eller enbart jag – själva organiseringen. Äntligen blir det gjort!

Inget jobb är för litet eller för stort. Det kan handla om att jag organiserar ditt skrivbord eller att jag går igenom hela ditt hus – rum för rum, låda för låda. Oavsett vilket kommer du att känna en otrolig lättnad efteråt! Jag jobbar naturligtvis under tystnadsplikt och du får vara med under hela processen om du vill.

Vi börjar med att boka in ett telefonsamtal via Facetime (där du visar ditt hem över bildsamtal) - alternativt att du skickar foton på ditt hem till mig. Detta för att jag ska få en helhetsbild av dig och ditt hem och för att diskutera dina förväntningar, mål och pris för organiseringen. Sedan bokar vi in organiseringen så som det passar dig: du är hemma och deltar i hela jobbet, eller så väljer du att inte vara hemma - och då utför jag själva jobbet själv. (Det är bra om du går att kontakta under tiden jag arbetar hos dig då jag ofta har en del frågor, men i annat fall sparar jag alla frågor till efteråt.) Jag slänger givetvis ingenting utan att fråga dig! I de flesta fall behövs även en utrensning av överflödiga saker, och då rådgör vi tillsammans huruvida det passar bäst att skänka eller sälja sakerna - där har jag stor erfarenhet och kan komma med värdefulla tips.

Välkommen att kontakta mig!