Priser

Lilla Distansrådgivningen

Tips via bildsamtal (Facetime), där jag ger dig råd under två timmar, tex: papperssortering, organisering i din hall, förslag på hur du ska rensa din garderob, eller övriga utrymmen. Jag hjälper dig med förslag på vad du kan skänka, sälja eller slänga. Mitt förslag är att du under samtalet påbörjar organiseringen medan jag är med och vägleder. Jag kommer även med tips på inköp av förvaring.

Nytt för våren 2020 är att jag utökat distanssamtalen till att innefatta Garderobsorganisering eller Home Makeover. Dvs vi gör tillsammans en förkortad version av mina större tjänster via två timmars samtal på distans. Perfekt för dig som vill komma igång själv men helt enkelt behöver råd på vägen. Lilla Distansrådgivningen ger dig helt enkelt en lite lugnare tillvaro på en begränsad yta. 

(Betalning sker helst via Swish direkt efter avslutat samtal.) 

595:-

BOKA

Mellanorganiseringen

Organisering av ett arbetsrum med tex papperssortering, eller ett förråd/garage med mycket saker, eller en Walk-in-closet med mycket kläder.

Arbetstid: Två dagar (tolv timmars organisering - inkl tid för ev. inköp.)

Mellanorganiseringen gör det enklare för dig att hitta saker samt ger dig lugn och ro när du kliver in i det tidigare kaosartade rummet eller förrådet.

(Kostnad för inköp av förvaringsmöjligheter tillkommer, men detta sker i samråd med dig.)

6500:-

BOKA

Stora Organiseringen

Organisering av hela ditt hem; rum för rum, låda för låda.

Arbetstid: ca en dag per rum. Totalt 35 timmar. (Inkl tid för planering samt ev. inköp. Det går bra att fördela timmarna och fakturan på två månader.)

Stora Organiseringen är det mest prisvärda paketet och du köper dig verkligen frid! 

(Vid extra mycket saker, t.ex. samlingar, oerhört mycket papper eller proppfulla stora garderober - eller om det är fler rum än fem, behöver timpåslag göras. Detta diskuteras vid första mötet, så du slipper överraskningar. Kostnad för inköp av förvaringsmöjligheter tillkommer, men detta sker i samråd med dig.)

10500:-

BOKA
Homestyling Anordna organiseringskonsult

Homestyling

FRÅN 6500:-

Home makeover Anordna organiseringskonsult

Home Makeover

595:-/timme

garderobsorganisering och personal styling Anordna organiseringskonsult

Garderobsorganisering & Personal Styling

FRÅN 6500:-

 

 

10% RABATT!

Om du godkänner att ditt hem får visas på den här sidan och vår facebooksida med före- samt efterbilder får du nu 10% rabatt på alla våra tjänster! Naturligtvis får du vara anonym.  Alla priser som är angivna är för privatpersoner inkl. moms samt RUT-avdrag i de fall det gäller. För företag tillkommer moms.

 

Anordna organiseringskonsult presentkort