Priser

Lilla Organiseringen

Organisering av ett litet förråd, en hall eller t.ex. en arbetshörna.

Arbetstid: En dag.

 Lilla Organiseringen gör det enklare för dig att tex hitta papper eller andra saker du söker, det ger dig helt enkelt en lite lugnare tillvaro på en begränsad yta. (Kostnad för inköp av förvaringsmöjligheter tillkommer, men detta sker i samråd med dig.)

1 900:-

BOKA

Mellanorganiseringen

Organisering av ett normalstort rum, ett förråd, garage eller garderobsorganisering.

Arbetstid: Två arbetsdagar + 1/2 dag för planering.

Mellanorganiseringen gör det enklare för dig att hitta saker samt ger dig lugn och ro när du kliver in i det tidigare kaosartade rummet eller förrådet. (Kostnad för inköp av förvaringsmöjligheter tillkommer, men detta sker i samråd med dig.)

3 900:-

BOKA

Stora Organiseringen

Organisering av hela ditt hem.

Arbetstid: Fem arbetsdagar + två dagar för planering, inköp, uppföljning. (Det går bra att fördela timmarna och fakturan på två månader.)

Vid extra mycket saker, t.ex. större samlingar eller om det är fler rum än fem, behöver timpåslag göras. Detta diskuteras vid första mötet, så du slipper överraskningar. 

Stora Organiseringen är det mest prisvärda paketet och du köper dig verkligen frid! (Kostnad för inköp av förvaringsmöjligheter tillkommer, men detta sker i samråd med dig.)

 

8 900:-

BOKA

Homestaging

Från 8 000:-

Home Makeover

6 000:-

Servicetjänster

230:- /TIMME

Garderobs-organisering

3900:-

 

 

20% RABATT!

Om du godkänner att ditt hem får visas på den här sidan och vår facebooksida med före- samt efterbilder får du nu 20% rabatt på alla våra tjänster! Naturligtvis får du vara anonym.  Alla priser är för privatpersoner inkl. moms samt RUT-avdrag i de fall det gäller. För företag tillkommer moms.