Priser

Lilla Rådgivningen

Tips via bildsamtal (Facetime), där jag ger dig råd inför tex. papperssortering, inredningen i din hall, förslag på hur du ska rensa din garderob, eller övriga utrymmen. Jag kommer med tips på hur du kan tänka vad gäller förvaring och utrensning. Jag hjälper dig med förslag på vad du kan skänka, sälja eller slänga. Vill du börja processen under samtalet så är jag med och vägleder. Jag kommer även med tips på inköp av förvaring under eller efter samtalet.

Pris: 495:-/två timmar. (Fakturering sker efter avslutat samtal och betalas helst via Swish.) 

Lilla Rådgivningen gör det enklare för dig att tex hitta papper eller kläder eller andra saker du söker, det ger dig helt enkelt en lite lugnare tillvaro på en begränsad yta. 

 

495:-/för två timmar.

BOKA

Mellanorganiseringen

Organisering av ett arbetsrum med tex papperssortering, eller ett förråd/garage med mycket saker, eller en Walk-in-closet med mycket kläder.

Arbetstid: Två dagar (ca tolv timmars organisering - inkl tid för ev. inköp.)

Mellanorganiseringen gör det enklare för dig att hitta saker samt ger dig lugn och ro när du kliver in i det tidigare kaosartade rummet eller förrådet.

(Kostnad för inköp av förvaringsmöjligheter tillkommer, men detta sker i samråd med dig.)

5900:-

BOKA

Stora Organiseringen

Organisering av hela ditt hem; rum för rum, låda för låda.

Arbetstid: ca en dag per rum. Totalt runt 35 timmar. (Inkl tid för planering samt ev. inköp. Det går bra att fördela timmarna och fakturan på två månader.)

Stora Organiseringen är det mest prisvärda paketet och du köper dig verkligen frid! 

(Vid extra mycket saker, t.ex. samlingar, oerhört mycket papper eller proppfulla stora garderober - eller om det är fler rum än fem, behöver timpåslag göras. Detta diskuteras vid första mötet, så du slipper överraskningar. Kostnad för inköp av förvaringsmöjligheter tillkommer, men detta sker i samråd med dig.)

8900:-

BOKA

Homestaging

FRÅN 6900:-

Home Makeover

FRÅN 6900:-

Servicetjänster

495:- /TIMME

Garderobs-organisering & Personal Shopper

FRÅN 4900:-

 

 

20% RABATT!

Om du godkänner att ditt hem får visas på den här sidan och vår facebooksida med före- samt efterbilder får du nu 20% rabatt på alla våra tjänster! Naturligtvis får du vara anonym.  Alla priser är för privatpersoner inkl. moms samt RUT-avdrag i de fall det gäller. För företag tillkommer moms.