Priser

Lilla Rådgivningen

Du kan välja om du vill att jag gör hembesök hos dig - för att hjälpa dig på plats med en mindre specifik yta; eller ge dig tips i hela huset - som du sedan själv utför. Du kan även välja att göra det via bildsamtal (tex Facetime) och då vägleder jag dig i organiseringen av tex papper, hallen, garderoben eller övriga utrymmen. Jag tipsar dig på vad du kan skänka, sälja eller slänga. Jag kommer även med tips på inköp av förvaringslösningar.

Lilla Rådgivningen kan även innefatta en Home Makeover eller styling. Dvs en förenklad version av mina större tjänster - på plats eller på distans. Perfekt för dig som vill och kan komma igång själv men helt enkelt behöver råd på vägen. 

Rådgivning är tyvärr inte RUT-berättigat, priset du ser är det du betalar.

495:-/h distans 795:-/h på plats

BOKA

Mellanorganiseringen

Organisering av ett arbetsrum med tex papperssortering, eller ett förråd/garage med mycket saker, eller en Walk-in-closet med mycket kläder.

Arbetstid: Två dagar (ca 12-14 timmars organisering).

Mellanorganiseringen gör det enklare för dig att hitta saker samt ger dig lugn och ro när du kliver in i det tidigare kaosartade rummet eller förrådet.

(Kostnad för inköp av förvaringslådor o.dyl tillkommer, men detta sker i samråd med dig. RUT-avdraget är avdraget i priset du ser.)

5900:-/två dagar

BOKA

Stora Organiseringen

Organisering av hela ditt hem; rum för rum, låda för låda.

Arbetstid: ca en vecka, dvs en dag per rum. Totalt ca 35 timmar. (Inkl tid för ev. inköp. Det går bra att fördela timmarna och fakturan på två månader.)

Stora Organiseringen är det mest prisvärda paketet och du köper dig verkligen frid! 

(Vid extra mycket saker, t.ex. samlingar, mycket papper eller stora garderober - eller om det är fler rum än fem, behöver timpåslag göras. Detta diskuteras vid första mötet, så du slipper överraskningar. Kostnad för inköp av förvaringslådor o.dyl tillkommer, men detta sker i samråd med dig. RUT-avdraget är avdraget i priset du ser.)

13500:-/vecka

BOKA

 
Presentkort

Ge bort en organisering eller någon av mina övriga tjänster till en vän eller familjemedlem i present eller julklapp! Välj t.ex. något av mina paket eller valfri egen summa. Kontakta bara mig så ordnar vi med detta enkelt och snabbt!