Priser

Lilla Rådgivningen

Tips via bildsamtal (Facetime), där jag ger dig råd inför tex. papperssortering, inredningen i din hall, förslag på hur du ska rensa din garderob, eller övriga utrymmen. Jag kommer med tips på hur du kan tänka vad gäller förvaring och utrensning. Jag hjälper dig med förslag på vad du kan skänka, sälja eller slänga. Vill du börja processen under samtalet så är jag med och vägleder. Jag kommer även med tips på inköp av förvaring under eller efter samtalet.

Pris: 495:-/två timmar samtal på distans. 

Lilla Rådgivningen gör det enklare för dig att tex hitta papper eller kläder eller andra saker du söker, det ger dig helt enkelt en lite lugnare tillvaro på en begränsad yta. (Observera att detta pris gäller för samtal på distans. Vill du boka rådgivning eller organisering på plats är det 395kr/timme som gäller.)

 

495:-

BOKA

Mellanorganiseringen

Organisering av ett arbetsrum med tex papperssortering, eller ett förråd/garage med mycket saker, eller en Walk-in-closet med mycket kläder.

Arbetstid: Två dagar (ca tolv timmars organisering - inkl tid för ev. inköp.)

Mellanorganiseringen gör det enklare för dig att hitta saker samt ger dig lugn och ro när du kliver in i det tidigare kaosartade rummet eller förrådet.

(Kostnad för inköp av förvaringsmöjligheter tillkommer, men detta sker i samråd med dig.)

5900:-

BOKA

Stora Organiseringen

Organisering av hela ditt hem; rum för rum, låda för låda.

Arbetstid: ca en dag per rum. Totalt runt 35 timmar. (Inkl tid för planering samt ev. inköp. Det går bra att fördela timmarna och fakturan på två månader.)

Stora Organiseringen är det mest prisvärda paketet och du köper dig verkligen frid! 

(Vid extra mycket saker, t.ex. samlingar, oerhört mycket papper eller proppfulla stora garderober - eller om det är fler rum än fem, behöver timpåslag göras. Detta diskuteras vid första mötet, så du slipper överraskningar. Kostnad för inköp av förvaringsmöjligheter tillkommer, men detta sker i samråd med dig.)

8900:-

BOKA
Homestyling Anordna organiseringskonsult

Homestyling

FRÅN 5900:-

Home makeover Anordna organiseringskonsult

Home Makeover

FRÅN 5900:-

garderobsorganisering och personal styling Anordna organiseringskonsult

Garderobsorganisering & Personal Styling

FRÅN 4900:-

 

 

10% RABATT!

Om du godkänner att ditt hem får visas på den här sidan och vår facebooksida med före- samt efterbilder får du nu 10% rabatt på alla våra tjänster! Naturligtvis får du vara anonym.  Alla priser som är angivna är för privatpersoner inkl. moms samt RUT-avdrag i de fall det gäller. För företag tillkommer moms.

 

Anordna organiseringskonsult presentkort