Priser

Lilla Distansrådgivningen

Tips via bildsamtal (tex Facetime), där jag ger dig råd med, tex: papperssortering, organisering i din hall, förslag på hur du ska rensa din garderob, eller övriga utrymmen. Jag tipsar dig på vad du kan skänka, sälja eller slänga. Det mest effektiva är att du under samtalet påbörjar organiseringen medan jag är med och vägleder. Jag kommer även med tips på inköp av förvaring.

Distanssamtalet kan även innefatta en Mini-Home Makeover. Dvs vi gör tillsammans en förkortad version av min större tjänst via samtal på distans. Perfekt för dig som vill och kan komma igång själv men helt enkelt behöver råd på vägen. Lilla Distansrådgivningen ger dig helt enkelt en lite lugnare tillvaro på en begränsad yta. 

(Faktura skickas direkt efter samtalet och betalas via Swish. Rut ingår inte i distansorganisering/rådgivning men priset du ser är per timme. Samtalet brukar vara 1-3h men du bestämmer givetvis.)

495:-/h

BOKA

Mellanorganiseringen

Organisering av ett arbetsrum med tex papperssortering, eller ett förråd/garage med mycket saker, eller en Walk-in-closet med mycket kläder.

Arbetstid: Två dagar (ca 12-14 timmars organisering).

Mellanorganiseringen gör det enklare för dig att hitta saker samt ger dig lugn och ro när du kliver in i det tidigare kaosartade rummet eller förrådet.

(Kostnad för inköp av förvaringslådor o.dyl tillkommer, men detta sker i samråd med dig. RUT-avdraget är avdraget i priset du ser.)

4900:-/två dagar

BOKA

Stora Organiseringen

Organisering av hela ditt hem; rum för rum, låda för låda.

Arbetstid: ca en vecka, dvs en dag per rum. Totalt ca 35 timmar. (Inkl tid för ev. inköp. Det går bra att fördela timmarna och fakturan på två månader.)

Stora Organiseringen är det mest prisvärda paketet och du köper dig verkligen frid! 

(Vid extra mycket saker, t.ex. samlingar, mycket papper eller stora garderober - eller om det är fler rum än fem, behöver timpåslag göras. Detta diskuteras vid första mötet, så du slipper överraskningar. Kostnad för inköp av förvaringslådor o.dyl tillkommer, men detta sker i samråd med dig. RUT-avdraget är avdraget i priset du ser.)

11900:-/vecka

BOKA

 


Presentkort

Ge bort en organisering eller någon av mina övriga tjänster till en vän eller familjemedlem i present! Välj t.ex. något av mina paket eller valfri egen summa. Kontakta bara mig så ordnar vi med detta enkelt och snabbt!