Om mig

Det är jag som driver Anordna! 

Namnet Anordna kommer från "Anna ordnar", eftersom jag är en "doer" som är bra på att ordna och organisera det mesta från fester till hela hem. Jag är serviceminded ut i fingerspetsarna och en problemlösare - något mina kunder uppskattar mycket. Jag har även kommit till insikten om hur viktigt det är med "flow" (känslan av att allt flyter på smidigt) och jag har samlat på mig mycket goda råd och strategier för hur man bäst får till ett flow i sitt hem eller sin personliga stil.

Innan jag beslöt mig för att bli organiseringskonsult brukade jag hjälpa vänner och bekanta både i Stockholm och New York med att organisera, städa och inreda deras hem. Alltid med mycket positiva resultat! 2012 tog jag steget och grundade Anordna.

Jag har läst kurser både i Sverige och USA, däribland kultur, kommunikation, konst och psykologi. Kurserna hjälper mig att sätta dig och ditt hem i ett sammanhang. Dock är kanske det viktigaste för att nå ett bra resultat god kommunikation, kreativitet och lyhördhet – samt mitt stora intresse för ordning, inredning och styling.