FYRABARNSFAMILJEN SOM BEHÖVDE HJÄLP

Vi har använt oss av Anordnas tjänster i nästan 2,5 år och är väldigt nöjda. För första gången har jag fått en tjänst som möter mina behov i hemmet och där det är enkelt att ha en dialog med leverantören. 

Anna är systematisk och noggrann samtidigt som hon har många kreativa idéer. Hon är dessutom händig och inte rädd för någonting utan hugger i där det behövs. Dessutom är hon snabb.

Anna har ett långsiktigt och hållbart tänkande. Hon har ett tänkande kring varför vi sparar mycket saker som ger perspektiv på hur vi hanterar våra ägodelar. Hennes systematik gör att det inte blir fint för stunden i form av engångslösningar, utan hon skapar en ordning som håller länge. Anna analyserar och tänker igenom ordentligt. Anna har verkligen ett kundperspektiv och är fantastiskt flexibel.

Vi är två vuxna och fyra barn i familjen så det är mycket saker, allt från kläder till leksaker och böcker. Var och en bidrar på sitt sätt till prylberget, jag är inte själv felfri. När köksbordet blev så överbelamrat att vi inte kunde sitta allihop och äta runt det, kände jag att det var dags för förändring, och kontaktade Anna. Ju fler man är, desto mer ordning och struktur krävs det för att få livet att fungera. Att barnen har varit med flera gånger när Anna har organiserat, gör att det är lättare att ha en dialog i familjen kring om vi ska spara olika saker. Det har också blivit mindre laddat att ge bort saker som kan komma till nytta för andra eller att slänga saker.

Nu har vi en bättre struktur bland våra saker, men känner att vi regelbundet behöver hjälp ändå pga att saker och situationer hela tiden förändras med fyra barn. 

 Marie Ramm -Med familj (fyra barn - varav trillingar, samt make) 

DEN ENSAMSTÅENDE MAMMAN SOM DRUNKNADE I PAPPER OCH SAKER EFTER DE UTFLUGNA BARNEN

Anordna har varit ett stort stöd och vi har fått så mycket gjort. Inget projekt verkar omöjligt att lösa för henne. Hon har varit lyhörd och har kommit på snabba lösningar och fixat saker på ett spontant sätt som också gör att ett stort projekt går framåt. Anordna lyckas se helheten och komma på lösningar på ett elegant sätt. Dessutom har vi skrattat mycket. Det är givande och det ger kraft att verkligen ägna tid till de viktigaste sakerna i mitt och min familjs liv. Tänker ofta på det Anordna hjälpt mig med - med sådan tacksamhet. ❣️ /Luisa  

  (Förebild ovan. Efterbild nedan.)