Organisering

I tjänsten organisering ingår:

-Konsultation tillsammans med dig för att diskutera ditt behov, stil och budget. 
- Utrensning och organisering (med eller utan din hjälp).
- Planering samt inköp av förvaringsmöjligheter dvs garderober, byråer, lådor, mappar etc. (kostnad för själva inköpen tillkommer).
- Organiseringstips för att du ska kunna fortsätta ha ordning och reda.
- Givetvis rengörs utrymmet och eventuellt sakerna innan de läggs på sin rätta nya plats.

Du kan känna dig helt trygg i mina händer – jag har försäkring samt innehar F-skattesedel. Dessutom har jag nöjd-kundgaranti och tystnadsplikt. Vi börjar med ett första kostnadsfritt möte via tex FaceTime för att jag ska få en bild av ditt hem samt vad du behöver hjälp med, alternativt att du får svara på några frågor samt skicka foton av ditt hem. 

Anordna erbjuder tre olika paketpriser; Lilla Distansrådgivningen, Mellanorganiseringen eller Stora Organiseringen (Se priser nedan). Oavsett vilket paket du väljer kommer organiseringen få dig att känna dig som en ny och lättare människa. Du slipper alla saker du inte längre använder och de saker du använder finns lättillgängliga och har en specifik plats i ditt hem. Du kommer helt enkelt få mer tid över för annat!

 

BOKA ORGANISERING

Lilla Rådgivningen

Du kan välja om du vill att jag gör hembesök hos dig - för att hjälpa dig på plats med en mindre specifik yta; eller ge dig tips i hela huset - som du sedan själv utför. Du kan även välja att göra det via bildsamtal (tex Facetime) och då vägleder jag dig i organiseringen av tex papper, hallen, garderoben eller övriga utrymmen. Jag tipsar dig på vad du kan skänka, sälja eller slänga. Jag kommer även med tips på inköp av förvaringslösningar.

Lilla Rådgivningen kan även innefatta en Home Makeover eller styling. Dvs en förenklad version av mina större tjänster - på plats eller på distans. Perfekt för dig som vill och kan komma igång själv men helt enkelt behöver råd på vägen. 

Rådgivning är tyvärr inte RUT-berättigat, priset du ser är det du betalar.

495:-/h distan 795:-/h på plats

BOKA

Mellanorganiseringen

Organisering av ett arbetsrum med tex papperssortering, eller ett förråd/garage med mycket saker, eller en Walk-in-closet med mycket kläder.

Arbetstid: Två dagar (ca 12-14 timmars organisering).

Mellanorganiseringen gör det enklare för dig att hitta saker samt ger dig lugn och ro när du kliver in i det tidigare kaosartade rummet eller förrådet.

(Kostnad för inköp av förvaringslådor o.dyl tillkommer, men detta sker i samråd med dig. RUT-avdraget är avdraget i priset du ser.)

5900:-/två dagar

BOKA

Stora Organiseringen

Organisering av hela ditt hem; rum för rum, låda för låda.

Arbetstid: ca en vecka dvs en dag per rum. Totalt ca 35 timmar. (Inkl tid för ev. inköp. Det går bra att fördela timmarna och fakturan på två månader.)

Stora Organiseringen är det mest prisvärda paketet och du köper dig verkligen frid! 

(Vid extra mycket saker, t.ex. samlingar, mycket papper eller stora garderober - eller om det är fler rum än fem, behöver timpåslag göras. Detta diskuteras vid första mötet, så du slipper överraskningar. Kostnad för inköp av förvaringslådor o.dyl tillkommer, men detta sker i samråd med dig. RUT-avdraget är avdraget i priset du ser.)

13500:-/vecka

BOKA