Organisering

I tjänsten organisering ingår:

-Konsultation tillsammans med dig för att diskutera ditt behov, stil och budget. 
- Utrensning och organisering (med eller utan din hjälp).
- Planering samt inköp av förvaringsmöjligheter dvs garderober, byråer, lådor, mappar etc. (kostnad för själva inköpen tillkommer).
- Organiseringstips för att du ska kunna fortsätta ha ordning och reda.
- Givetvis rengörs utrymmet och eventuellt sakerna innan de läggs på sin rätta nya plats.

Du kan känna dig helt trygg i mina händer – jag har försäkring samt innehar F-skattesedel. Dessutom har jag nöjd-kundgaranti och tystnadsplikt. Vi börjar med ett första kostnadsfritt möte via tex FaceTime för att jag ska få en bild av ditt hem samt vad du behöver hjälp med, alternativt att du får svara på några frågor samt skicka foton av ditt hem. 

Anordna erbjuder tre olika paketpriser; Lilla Distansrådgivningen, Mellanorganiseringen eller Stora Organiseringen (Se priser nedan). Oavsett vilket paket du väljer kommer organiseringen få dig att känna dig som en ny och lättare människa. Du slipper alla saker du inte längre använder och de saker du använder finns lättillgängliga och har en specifik plats i ditt hem. Du kommer helt enkelt få mer tid över för annat!

 

BOKA ORGANISERING

Lilla Distansrådgivningen

Via bildsamtal (tex Facetime) vägleder jag dig i organiseringen av papper, hallen, garderoben eller övriga utrymmen. Jag tipsar dig på vad du kan skänka, sälja eller slänga. Det mest effektiva är att du påbörjar organiseringen medan jag är med. Jag kommer även med tips på inköp av förvaring.

Distanssamtalet kan även innefatta en Mini-Home Makeover eller styling. Dvs vi gör tillsammans en förkortad version av mina större tjänster via samtal på distans.

Perfekt för dig som vill och kan komma igång själv men helt enkelt behöver råd på vägen. Lilla Distansrådgivningen ger dig helt enkelt en lite lugnare tillvaro på en begränsad yta. 

(Faktura skickas direkt efter samtalet och betalas via Swish. Rut ingår inte i distansorganisering/rådgivning men priset du ser är per timme. Samtalet brukar vara 1-3h men du bestämmer givetvis.)

495:-/h

BOKA

Mellanorganiseringen

Organisering av ett arbetsrum med tex papperssortering, eller ett förråd/garage med mycket saker, eller en Walk-in-closet med mycket kläder.

Arbetstid: Två dagar (ca 12-14 timmars organisering).

Mellanorganiseringen gör det enklare för dig att hitta saker samt ger dig lugn och ro när du kliver in i det tidigare kaosartade rummet eller förrådet.

(Kostnad för inköp av förvaringslådor o.dyl tillkommer, men detta sker i samråd med dig. RUT-avdraget är avdraget i priset du ser.)

4900:-/två dagar

BOKA

Stora Organiseringen

Organisering av hela ditt hem; rum för rum, låda för låda.

Arbetstid: ca en vecka dvs en dag per rum. Totalt ca 35 timmar. (Inkl tid för ev. inköp. Det går bra att fördela timmarna och fakturan på två månader.)

Stora Organiseringen är det mest prisvärda paketet och du köper dig verkligen frid! 

(Vid extra mycket saker, t.ex. samlingar, mycket papper eller stora garderober - eller om det är fler rum än fem, behöver timpåslag göras. Detta diskuteras vid första mötet, så du slipper överraskningar. Kostnad för inköp av förvaringslådor o.dyl tillkommer, men detta sker i samråd med dig. RUT-avdraget är avdraget i priset du ser.)

13500:-/vecka

BOKA