Garderobsorganisering

med Personal Shopper

Vad innebär en garderobsorganisering?

En garderobsorganisering innebär att vi organiserar alla dina plagg så att du äntligen hittar det du vill ta på dig på morgonen. Alla dina plagg hänger eller ligger snyggt och prydligt i kategorier och färgsortering. Tillsammans går vi även igenom din garderob och rensar även ut det du inte längre använder eller det du passar i. (Efteråt tar jag med mig kläderna som vi rensat ut till välgörenhet om du önskar det.)

Pris: 1900:- /sex timmar - timmarna kan tex fördelas över två kvällar eller en helgdag. (Ev. kostnad för inköp av förvaringsmöjligheter tillkommer).

 

Personal Shopper

Lägg till en dag på ovanstående paket för att få hjälp med att utveckla din personliga stil!

Ena dagen lägger vi på att få ordning på din garderob, andra dagen går vi ut och shoppar nytt, utifrån din stil och vad du passar i! Jag kommer med goda råd och bidrar med mina kunskaper om mode samt hur kläder ska sitta och vad som är smickrande för just din kroppstyp. Vi tar oss till dina favoritaffärer med tillägg för några av mina - tex ett par bra Second Handbutiker. Du kommer aldrig mer att känna att "du inte har någonting att ta på dig"! Ett tips är att ge detta paket till mamma/syster/moster i present!

Pris: 3500:- /tolv timmar (Obs Kostnad för inköp tillkommer. För att få ut så mycket som möjligt av dagen är det bra om du har en inköpsbudget på ca 3000:-)

 

BOKA GARDEROBSORGANISERING