Garderobsorganisering

Vad innebär en garderobsorganisering?

En garderobsorganisering innebär att vi organiserar alla dina plagg så att du äntligen hittar det du vill ta på dig på morgonen. Tillsammans går vi igenom din garderob och rensar även ut det du inte längre använder. Vi använder oss av en heldag samt extra timmar för planering samt inköp av mindre förvaringskorgar etc vid behov. (Obs kostnad för ev inköp tillkommer men vi diskuterar givetvis saken på förhand.)

Pris: 2900:- /heldag - timmarna kan även fördelas över tex två kvällar. (Ev. kostnad för inköp av förvaringsmöjligheter tillkommer).

*Lägg till en dag för att få hjälp med att utveckla din personliga stil!

Ena dagen lägger vi på att få ordning på din garderob, andra dagen går vi ut och shoppar nytt, utifrån din stil och vad du passar i! Jag kommer med goda råd och bidrar med mina kunskaper om mode samt hur kläder ska sitta och vad som är smickrande för just din kroppstyp. Du kommer aldrig mer att känna att "du inte har någonting att ta på dig"! Ett tips är att ge detta paket till mamma/syster/moster i present!

*Pris: 3900:-/två heldagar (Obs Kostnad för inköp tillkommer. För att få ut så mycket som möjligt av dagarna är det bra om du har en inköpsbudget på minst 3000:-)

 

BOKA GARDEROBSORGANISERING