Garderobsorganisering

Vad innebär en garderobsorganisering?

En garderobsorganisering innebär att vi (eller jag) organiserar alla dina plagg så att du äntligen hittar det du vill ta på dig på morgonen. Alla dina plagg hänger eller ligger sedan snyggt och prydligt i kategorier och färgsortering. Tillsammans går vi även igenom din garderob och rensar ut det du inte längre använder eller det du passar i. (Efteråt tar jag med mig kläderna som vi rensat ut till välgörenhet om du önskar det, alternativt jag kommer med tips om du vill sälja av det vi rensat ut.)

Pris: 4900:- för två arbetsdagar. (Kostnad för inköp av förvaringsmöjligheter tillkommer och sker i samråd med dig).

 

Personal Styling

Lägg till en dag på ovanstående paket för att få hjälp med att utveckla din personliga stil!

Två dagar lägger vi på att få ordning på din garderob, den tredje dagen går vi ut och shoppar nytt, utifrån din stil och vad du passar i! Jag kommer med goda råd och bidrar med mina kunskaper om mode samt hur kläder ska sitta och vad som är smickrande för just din kroppstyp. Vi tar oss till dina favoritaffärer med tillägg för tex ett par bra Second Handbutiker. Du kommer aldrig mer att känna att "du inte har någonting att ta på dig"!

PRESENTTIPS; Ge detta paket till mamma/syster/bästa kompisen i present!

Pris: 5900:- (Obs Kostnad för inköp tillkommer. För att få ut så mycket som möjligt av dagen är det bra om du har en inköpsbudget på minst 2500:-)

 

BOKA GARDEROBSORGANISERING