Väskförvaring?

18 oktober 2020

Här på Anordnabloggen får du tips som rör organisering, förvaring, utrensning, ett och annat städtips, samt lite inspiration från min organiserande vardag för att hjälpa dig att få livspusslet att falla på plats. Följ mig gärna här, eller på Facebook eller min Instagram.

Just nu står jag inför en väskförvaringsutmaning hos en kund, och har gått och funderat på bästa sättet för hen att förvara dessa. Det finns ett antal olika sätt, och här tipsar jag om de lösningarna jag har funderat kring. Vad passar dig bäst?

  1. På krokar i din garderob: A) Antingen sätter du stora krokar direkt på väggen (om du har en walk-in-closet.) B) Eller så hänger du S-krokar på vanliga galgar och kan sedan hänga flera väskor per galge. C) Eller så kan du fästa krokar - tex självhäftande - på insidan av garderobsdörrarna och hänga väskorna där.
  2. Eller så placerar du helt enkelt väskorna på hyllplanen i din garderob -snyggt staplade bredvid varandra (funkar för den med stor garderob och gott om hyllplan).
  3. Eller för den med fler stänger än hyllor i sin garderob: Skaffa en särskild väskhängare. (en hängare med olika fack.)