I år firar Anordna 10 år!

17 februari 2022

Efter att ha funnits tio år i branschen firar jag med 10% på alla mina paketpriser om du bokar mig före 1 april! Idag tänkte jag berätta lite om hur det kommer sig att jag gör det här, och varför organiseringskonsult är det bästa jobbet! 

Ända sen min vän Linnéa (kolla gärna inVAby Linnéa) kläckt namnet Anordna - som en liten vits på Anna Ordnar så har Anordna funnits. Och nu har det gått 10 år! I början fick jag kämpa på rätt bra.. det fanns bara cirka två stycken andra i hela Sverige som jobbade med detta då. (Och de är ganska kända idag och jobbar som bloggare och författare inom ämnet främst.) Mina kunskaper, och inspiration hämtade jag då från bloggar och hemsidor i USA. (Där professional organizing varit ett känt begrepp i decennier.)

Min dröm om att få bli en riktig Professional Organizer uppstod nämligen när jag arbetade som AU Pair i New York för ca 23 år sen...jag hjälpte då familjen med att organisera större delar av deras hem på eget initiativ, och fick då reda på att det FAKTISKT var ett etablerat yrke där! Flera år innan hade jag även hjälpt min gamla lärare att praktiskt organisera medieprogrammet på gymnasiet och visste redan då att jag gillade att organisera. Nåväl drömmen låg sedan på is medan andra drömmar fick uppfyllas under tiden istället.. (jag drev café, dj-ade och skaffade barn bla.) De senaste fyra åren har Anordna fungerat på egen hand utan att jag behövt ha extrajobb vid sidan av. Och märkligt nog under pandemin fick jag ett rejält uppsving (liksom många i detaljhandeln i hem -och inredningsbranschen.) 

Att jobba som organiseringskonsult (eller ordningskonsult som många kallar det) är verkligen en ynnest, och ju rörigare någon har det desto gladare blir jag - för då känner jag verkligen att jag kan förändra livet för den personen eller familjen till det bättre!

 Vänta nu inte med att boka en organsiering - erbjudandet på 10% kvarstår till sista mars, men räkna inte med att det finns lediga tider kvar om du väntar för länge!