Gör den svarta fredagen vit igen!

29 november 2019

Gör den svarta fredagen vit igen!

...och nej jag tänker inte på snön som föll idag. Jag tänker såhär: Istället för att köpa någon pryl som smutsar ner vår värld. Köp dig en vit tjänst! Det vill säga köp dig en tjänst som får ditt liv att kännas lite enklare, lite smidigare, lite mer flow i vardagen eller helt enkelt får dig att komma lite framåt i livet!

Idag har jag tillsammans med min vän och nyexaminerade samarbetspartner Linnéa på Consalus Coaching satt ihop ett erbjudande du inte kan motstå! Få 50% på vårt paketpris! Dvs tre dagars organisering samt tre coachingtillfällen för endast 5900*! Och eftersom alla goda ting är tre: bokar du paketet i helgen så får du dessutom dela upp kostnaden på tre månader! Erbjudandet gäller alla gamla som nya kunder!

(*RUT är avdraget i priset på den delen av jobbet som innefattar städning).

 

Varför ska man betala för organisering? 


Spara tid
Det finns tusen skäl till att organisera ditt liv och din miljö omkring dig. Den största anledningen är förmodligen att du får mer tid över, något som du antagligen har ont om och som du nu kan lägga på roligare saker. Letande efter försvunna saker och frustration är otroliga tidstjuvar. Du kommer helt enkelt få mer tid över för annat, roligare saker. 

Få mer utrymme
Vi samlar ofta på oss saker under livet som vi egentligen inte behöver och som vi har tänkt att vi någon gång ska göra något med. Många av oss sparar också på presenter som vi egentligen inte ens tycker om eller använder. Detta skapar kaos då överflödiga ting har en tendens att blockera alla de där sakerna som egentligen är viktiga, och som du faktiskt använder. 

Må bättre
Oavsett om du är ensamstående eller har en stor familj så kan smarta förvaringslösningar och nya tankesätt förändra livet för dig eller er. Organiseringen kommer få dig att känna dig som en ny och lättare människa. Du slipper alla saker du inte längre använder, saker som tynger ner dig, samt gör dig mindre kreativ och produktiv. Och de saker du använder finns lättillgängliga och har en specifik plats i ditt hem. Jag är med dig och stöttar i alla beslut som ska tas, alltså: DET BLIR ÄNTLIGEN GJORT!
 

Varför behöver jag en personlig coach?


Nå dina mål
Coaching är en lösningsfokuserad samtalsteknik som går ut på att hjälpa en person eller en grupp personer att hitta sina mål och resurser samt att använda sina förmågor för att nå dessa mål. Coaching är vanligt förekommande inom idrott men har också blivit allt mer vanligt att använda inom flera andra sammanhang, exempelvis inom personlig utveckling, självledarskap, organisationsutveckling och förändringsarbete.
 
Vem/vilka kan coachas?
Det snabba svaret är alla. Alla (privatpersoner som företagare/ledare) som står inför ett vägskäl, vill göra en förändring, förbättring eller som känner sig vilsna i livet kan med framgång använda sig av en coach. 

Du kan givetvis själv välja ditt samtalsfokus. Om coachingsamtalen tex ska handla om hur du bli mer organiserad, eller hur du på andra plan ska komma vidare i livet - det väljer du själv. Men vi tror att om du kombinerar praktisk organisering av ditt hem med coachsamtal så får du snabbare och större resultat i livet. 

* BOKA INNAN HELGEN ÄR SLUT FÖR ATT FÅ DENNA FANTASTISKA DEAL! *