Gör den svarta fredagen vit 2020!

26 november 2020

Här på Anordnabloggen får du tips som rör organisering, förvaring, utrensning, ett och annat städtips, samt lite inspiration från min organiserande vardag för att hjälpa dig att få livspusslet att falla på plats. Följ mig gärna här, eller på Facebook eller min Instagram.

Gör den svarta fredagen vit igen!

Istället för att köpa någon pryl som smutsar ner vår värld. Köp dig en vit tjänst! Det vill säga köp dig en tjänst som får ditt liv att kännas lite enklare, lite smidigare, lite mer flow i vardagen eller helt enkelt får dig att komma lite framåt i livet!
Idag erbjuder jag dig 10% på alla mina paketpris! (Du har dock hela helgen på dig att boka - och det gäller alla gamla som nya kunder!)

Om du inte har tillräcklig med skäl själv till varför du behöver organiseringshjälp så kanske du blir mer motiverad om du läser nedan:

Spara tid
Det finns tusen skäl till att organisera ditt liv och din miljö omkring dig. Den största anledningen är förmodligen att du får mer tid över, något som du antagligen har ont om och som du nu kan lägga på roligare saker. Letande efter försvunna saker och frustration är otroliga tidstjuvar. Du kommer helt enkelt få mer tid över för annat, roligare saker. 

Få mer utrymme
Vi samlar ofta på oss saker under livet som vi egentligen inte behöver och som vi har tänkt att vi någon gång ska göra något med. Många av oss sparar också på presenter som vi egentligen inte ens tycker om eller använder. Detta skapar kaos då överflödiga ting har en tendens att blockera alla de där sakerna som egentligen är viktiga, och som du faktiskt använder. 

Må bättre
Oavsett om du är ensamstående eller har en stor familj så kan smarta förvaringslösningar och nya tankesätt förändra livet för dig eller er. Organiseringen kommer få dig att känna dig som en ny och lättare människa. Du slipper alla saker du inte längre använder, saker som tynger ner dig, samt gör dig mindre kreativ och produktiv. Och de saker du använder finns lättillgängliga och har en specifik plats i ditt hem. Jag är med dig och stöttar i alla beslut som ska tas, alltså: DET BLIR ÄNTLIGEN GJORT!

Så gör nu slag i saken och boka något av mina paket till 10% rabatt! Observera att det är troligt att det inte kommer att finnas tider förrän i början av nästa år - men det blir ju perfekt med en nystart till 2021!