Anordnas Adventskalender: Lucka 9

9 december 2019

Anordna är med dig - hela vägen fram till jul! Varje dag får ni fiffiga tips via Anordnas Adventskalender här på sidan - eller på facebook eller instagram om ni hellre följer mig där. Häng med för att inte missa de bästa tipsen från mig!

Julpyntsrens

Du vet om det själv. Men har bara inte kunnat slänga dem.. mormors virkade hjärtan som ni hade i granen när ni va små.. (trots att kanske ingen gillar dem längre?) eller plastäpplena, eller alla tusen tomtar som skulle ta över huset om du placerade ut dem... eller massor av julkulor som bara inte passar i färg längre.. Jag vet att julen troligen är den mest nostalgiska högtiden - där INGET gammalt minne får kastas.. men jag föreslår ändå att om det ligger julpynt som du inte rört på flera år i en låda som står längst in i förrådet.. eller det som alltid ligger kvar i botten på lådan varje år.. ja DET pyntet. Jag föreslår att du pyntar dina julklappar med dem och på så sätt skänker bort en del av det i år,och äntligen minskar det dåliga samvetet för att du faktiskt inte vill ha det framme.  (Och om det blir mer som du rensat ut än vad du har klappar så tar din lokala Myrorna (eller annan second hand-butik) emot det och ställer fram det på en gång till försäljning! 

Behöver du eller någon du känner komma i ordning? Hör av dig och boka någon av mina tjänster eller ge bort ett presentkort i julklapp! Välj summan själv och kontakta mig så ordnar jag resten!