Anordnas Adventskalender: Lucka 5

5 december 2019

Anordna är med dig - hela vägen fram till jul! Varje dag får ni fiffiga tips via Anordnas Adventskalender här på sidan - eller på facebook eller instagram om ni hellre följer mig där. Häng med för att inte missa de bästa tipsen från mig! 

Presenttrassel

Jag får följande fråga ganska ofta av mina kunder: Hur förvarar jag presentpapper och snören egentligen, det blir ju bara trassel? Och jag är beredd hålla med. Det blir lätt ett presenttrassel av alltihop! Så här följer mina bästa tips, vilket kan passa bra såhär i juletider med mycket klappar som ska slås in.

1. Ett väldigt enkelt sätt att förvara presentpapper och snören på är att skaffa ikeas påsförvaring, den heter "Variera" och du vet säkert vilken jag menar eftersom den sitter i de flesta hem på insidan av sopskåpet.. Skaffa två stycken och lägg presentsnören i en och presentpappersrullarna i den andra och sätt på insidan av en skåpsdörr.

2. Ett lyxigare sätt är att köpa en specifik förvaring som är gjord just för presentpapper och finns på Clas Ohlson. Det är en väska man kan hänga i garderoben.

3. Ett tredje sätt är att lägga allt i en låg låda under sängen. För att papperet ska hålla sig fint kan man sätta nät som egentligen är till för att trä på flaskor (så att de inte klirrar för mycket) när man handlar på systemet. 

Behöver du hjälp att få ordning på en mindre yta före jul kan jag hjälpa dig via min tjänst: Lilla Rådgivningen - där vi under ett samtal på två timmar via Facetime löser mindre förvaringsproblem lätt och smidigt tillsammans! (Det är faktiskt förvånande vad bra det funkar och hur mycket man får gjort genom bara ett telefonsamtal!) Fram till julafton ger jag dig dessutom en hel timme extra i samtalstid! Du väljer själv ditt samtalsfokus.