Anordnas Adventskalender: Lucka 16

16 december 2019

Anordna är med dig - hela vägen fram till jul! Varje dag får ni fiffiga tips via Anordnas Adventskalender här på sidan - eller på facebook eller instagram om ni hellre följer mig där. Häng med för att inte missa de bästa tipsen från mig! Här följer ett av mina bästa tips som jag brukar lära ut när jag organiserar hemma hos mina klienter!

Ge din garderob (och digsjälv) ett lyft

 

1. Börja med att rensa ut (skänk bort?) allt som du inte använt på ca två år, allt som är för litet eller för stort, och allt som du inte trivs i, eller som gör att du inte känner dig snygg. Hm blev det inte så mycket kvar.. kanske dags att skaffa en ny garderob? (Kontakta mig för hjälp!)

2. Det ger ett mycket enhetligare intryck och kläderna tar mindre plats om alla galgar är likadana - så fasa ut alla omaka galgar och införskaffa dig på fler likadana! Kör helst vitlackade trägalgar om din garderob är vit, eller träfärgade - lackade. Om de är helt trärena kan de färga av sig på dina plagg om du hänger nåt fuktigt på dem. Och plastgalgar brukar tappa formen efter ett tag.

3. Sortera dina plagg efter kategori och sedan i färg - det blir väldigt snyggt och enhetligt. 

4. Införskaffa även cederträringar att trä på galgarna så slipper du mal i garderoben (Det är ju verkligen supertråkigt med små hål i plagg man inte använder så ofta!)

5. Skaffa mindre förvaringslådor som du kan ställa i dina lådor för att lättare sortera dina strumpor, underkläder osv. - och som gör att det håller sig organiserat längre.

6. Vik plagg så att du kan se ovanifrån vad som finns i lådan - istället för att som du troligen har nu - staplat allt på hög, vilket är mycket mindre överskådligt. (Kolla gärna in KonMari-metoden för fler grymma tips.)

 Ge din garderob ett lyft - den förtjänar det! Behöver du eller någon du känner komma i ordning? Hör av dig och boka någon av mina tjänster eller ge bort ett presentkort i julklapp! Välj summan själv och kontakta mig så ordnar jag resten!