Anordnas Adventskalender: Lucka 1

1 december 2019

Anordna är med dig - hela vägen fram till jul! Varje dag får ni fiffiga tips via Anordnas Adventskalender här på sidan - eller på facebook eller instagram om ni hellre följer mig där.  Häng med för att inte missa de bästa tipsen från mig!

Presentskåp

Mitt allra bästa jultips är att göra i ordning ett skåp för presenter och julklappar! Det låter lite lyxigt att ha ett helt skåp enbart tillägnat presenter - och kanske det räcker med ett eller några hyllplan eller en liten byrå. (Kanske det måste vara låsbart om man har nyfikna barn?) .. men faktum är att det underlättar så oerhört mycket om du lägger alla presenter du köper - under hela året - på ETT ställe! Jag kan skriva under på att jag hittat presenter som jag tänkt ge bort för flera år sedan när jag rensat mina skåp (innan jag började praktisera det här med ETT presentskåp).

Behöver du hjälp att fixa ett skåp omedelbart kan jag hjälpa dig via min tjänst: Lilla Rådgivningen - där vi under ett samtal på två timmar via Facetime löser mindre förvaringsproblem lätt och smidigt tillsammans! (Det är faktiskt förvånande vad bra det funkar och hur mycket man får gjort genom bara ett telefonsamtal!) Fram till julafton ger jag dig dessutom en hel timme extra i samtalstid! Du väljer själv ditt samtalsfokus. 

*GLAD FÖRSTA ADVENT! *

/Anordna